Bugün Bursa at yarışları Cuma gününden devirli olduğu için çok daha fazla yarışseverin ilgisini çekecek bir etkinlik olacak.

Altılı Ganyan tahminleri yaparken, atların geçmiş performansları, jokeylerin tecrübeleri, atların kondisyon durumları ve yarışın yapılacağı zeminin koşulları gibi faktörleri göz önünde bulundurduk. Ayrıca, yarış öncesinde yapılan antrenmanlar ve atların son durumları hakkında bilgi edinmeye, daha sağlıklı tahminler yapmaya çalıştık.

Değerlendirmelerimizi nasıl yapıyoruz;

Yarış atlarının performans karşılaştırmasını yaparken birkaç önemli faktörü göz önünde bulundurmak gerekir. İlk olarak, atların yarış geçmişlerine bakmak, hangi koşullar altında daha iyi veya kötü performans gösterdiklerini anlamak için kritik bir adımdır. Kazandıkları ve kaybettikleri yarışların yanı sıra, yarış mesafeleri, pistin zemini (çim, kum vb.), yarışın koşulduğu hava koşulları ve atların finiş süreleri gibi veriler, performans karşılaştırması için değerli bilgiler sunar.

İkinci olarak, atların fiziksel kondisyonları ve antrenman performansları da önemli birer göstergedir. Yarış öncesi antrenmanlardaki hızları, dayanıklılıkları ve genel sağlık durumları, yarış günü performansları hakkında fikir verir.

Üçüncüsü, jokeyin deneyimi ve at ile olan uyumu da göz ardı edilmemelidir. Jokeyin atı nasıl yönlendirdiği, yarış stratejisi ve geçmişte birlikte elde ettikleri sonuçlar, performans karşılaştırmasında önemli bir faktördür.

Son olarak, atların soy kütükleri, yarıştıkları koşuların seviyesi ve rakipleri ile olan karşılaşmaları da analiz edilmelidir. Bu faktörler, atların potansiyel yeteneklerini ve yarış performanslarını etkileyebilecek genetik faktörler hakkında bilgi verebilir.

Bu faktörlerin tümü, yarış atlarının performanslarını objektif bir şekilde karşılaştırmak için bir araya getirildiğinde, her bir atın güçlü ve zayıf yönlerini belirleyebilir ve hangi koşullar altında en iyi performansı gösterebileceklerini tahmin etmek için kullanılabilir.

Ancak, at yarışları her zaman belirsizliklerle dolu olduğu için, yapılan tüm tahminlerin birer ihtimalden ibaret olduğunu unutmamanız gerekir. Bu nedenle, yarış tahminlerinizi eğlencenin bir parçası olarak görmek ve bahis oynamayı sorumlu bir şekilde ele almak önemlidir. 

Dikkat Çeken Atları kısa kısa değerlendirelim;

FORTUNELLO:  İki yarış önce tam istediği bugünkü mesafesinde koşan safkan yarış içinde sakatlanan attan etkilenerek bayağı gerilerde kaldı, düzlükte toparladı gelmeye çalıştı ama bu seferde bir diğer rakibi dışa saparak yolunu kapadı ve bence o gün terleeden 6. kaldı. Son yarışında ise uzun mesafede sonları çok güçlü oldu ki uzunda kısaya oranla daha etkisiz olması lazımdı. Bugün mesafesinde yerini iyi alırsa kazanma şansı çok yüksek görünüyor.

RİNTİNTİN: Bu yarış pek göz önünde tutulmayan bir isim olmasına rağmen iki yarış önce Ege Derbisinde Grup yarış koşması, son Kısa Vade de ise starttan 6-7 boy geç çıkmasına rağmen elde ettiği beşincilik bence değerli. Safkan düzlük üzerinde bir ara yolunu erken bulsa etkili olacakmış havası vermiş ama sonlarda çok etkili olamamış beşinci olmuştu ve GULİYEV orada ikinci olurken gerçekten çok iyi bir mücadele örneği göstermişti. Öncelik bu ikilide daha sonra İstanbul yarışı kötü görünsede rakipler güçlü olan CESİ AFFETMEZ ile AVALANCHE yazılmalı.

ESESLİ AKİF:  Son yarışı uzun mesafedeydi ama ikincilik için verdiği mücadele geyet iyiydi görülmeye değerdi, Karizmatik uzak kazanırken üçüncü kalsa da bence çok iyi koştu. Ondan önce kısa mesafede Eren Kadirler ile yaptığı ikincilikte ise favoriyi salladı geçecek gibiydi ama son metrelerde bariyer dibine dalıp mesafe avantajı yakalayan rakibini atlatamadı. Bugün daha önce beraber koşup yarışta kazandıkları Alican İnci üzerinde. Öne kendini kolay atan ve tempoyu yakalayan ama boş bırakıldığında da yarışa küsen bri isim olduğu için Alican'ın bu safkanla kazanma başarısı göstermesinide baz alarak çok etkili olacağını, bu uygun kiloyu yakalamışken büyük ihtimalle kazanacağını düşünüyorum. 

PIETRA SOLARE: Koşunun çok süratli gitmesinden yararlanacak en şanslı olacak isim olarak görünüyor. Yarışın başında YURTBAŞI ve SABOTAJ önde koşuyu forse etmek isteyecek ve tempoyu yükselterek birbirlerini ilk metrelerde bayağı zorlayacak isimler. Bu ikili önde kaçarken MEGA POWER ile BATMAN ÇOCUĞU'da yakın takip edecek öndekileri kaçırmak istemeyecektir ama bu dört ismin gerisinde konumlanacağını düşündüğüm PIETRA SOLARE ise Mahsun Turan ile 2 de 2 yapmış bir isim olarak bu tip mesafelerdeki başarısını bir kez daha gösterip kazanabilir.

FIT AS A FIDDLE: Yarış hayatında dört yarış koşmuş bugün çok ön plana çıkmamış bu safkan Bursa pistinde yaptığı düzenli çalışmalar ile bayağı dikkat çekiyor. Bu safkan hayatının ilk yarışında ikinci olurken Thrill Seeker'i geçmiş sonra 3 ay ara vermiş ve sorunları bittikten sonra Kocaeli de üçüncü kaldığı yarışının ardından Selanik Prensi'nin Maidenden çıktığı yarışta hemen arkasında beşinci olmuştu. Arkasından uzun mesafede bir önceki yarışın favorilerinden Batman Çocuğu'nun ikinci kaldığı yarışta ıslak pistte yakın beşincilik aldı. Batman Çocuğu o yarıştan sonra 45 günde üç yarış koşup kazandı bu safkan hazırlanmaya devam etti uzun kısa işlerle çok daha formda duruma geldi. Ben çok şanslı olacağını düşünüyorum 

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023