İZMİRLİ BİR PERİ KIZI KONUĞUMUZ OLDU... 

Onu son dönemlerde at yarışı camiamızda tanımayan kalmadı. Sunumlara hakimiyeti ve giderek yaptığı işe adapte oluşu ile taraflı, tarafsız her izleyiciden tam not alan bu küçük ama yürekli İzmir'li kızımız Ecem Karakaş'ı konuk ettik.

Söyleşimizde bu peri kızının zarafetteki becerikli kızımızın başka özelliklerini de öğrendiğimiz de hiç abartısız bizde kırlaşmış saçlarımızdan utandık... Nasıl mı işte bunu merak ediyorsanız, sizlerden ricamız bu söyleşimizi sonuna kadar okumanız.

Şimdi onu daha yakından tanımak için sözü Ecem Karakaş’a bırakalım;


BU BİR EKİP İŞİ BEN YALNIZCA GÖRÜNEN YÜZÜM

Benim için iyi sunucu olmak öğrenmeye daima açık olmaktır. Kamera önünün önemli olması kadar mutfak kısmı olmazsa olmazımızdır.

Nasıl ki bir yemeğin sunumunda iyi yıkanmış ve pişirilmiş olması önemliyse kamera arkası ekibimizin katkısı da bir o kadar büyüktür. Her kanalın olduğu gibi bizim de muhasebemiz temizlik şirketimiz kamera kontrol de görev alan arkadaşlarımız sesçimiz hep beraber bir aile oluyoruz.

Yayın tek kişilik yapılan bir iş değildir. Program açılış ve kapanışlarında ben'ci yaklaşımdan oldukça kaçınır daima biz şeklinde ibareler kullanırım. Çünkü pişirip size sunduğumuz bu yemek bir ekip işidir.

 

BİZİM AKILLI BIDIĞIMIZ, TAM BİR İZMİR KIZIDIR !

Oldukça küçük yaşta yer aldığım bu sektörde jenerasyonum dan birilerine rastlamak pek mümkün olmuyor. Bu konu üzerinde kendimi avantajlı sayıyor ve abilerim, ablalarım, kendime idol aldığım üstadlarımla iletişim kurarak her zaman basamakları daha bilinçli bir şekilde çıkma gayreti gösteriyorum.

BOŞ ZAMANLARDA NE YAPAR BU PERİ KIZI ?

Hayvanları ve çocukları seviyorum elimden geldiğince onlar için gönüllü işler yapıyorum.

Bu konulardan bahsetmekten pek hoşlanmasam da içinde insanlık olan herkesin bu konulara duyarlı olmasını destek vermese bile saygı duymasını isterim.

Sokaklardaki başıboş sahipsiz hayvanlar yada hasta çocuklarımız için elimden geldiğince, gönüllü işler yapıyorum küçücük yaşlarında şeker hastalığı ile savaşan yada kanser illeti ile boğuşan bu minik bedenler için elimden geleni yapmak istiyorum ve yapıyorum.


BİR OKUL İÇİN YARDIMA VARMISINIZ ?


Havaların iyice soğuduğu bu günlerde Ecem Karakaş kardeşimiz bir yoksul köy ilkokulunda titreyerek öğrenim gören minikler için bizlerden bir yardım talebinde bulundu..

İzmir’e çok yakın olan Manisa'nın Pelitalan köyünde yardıma muhtaç bir ilkokul, kalorifer kazanında delik varmış. Çocuklar elektrikli ısıtıcılarla ısınıyor. Böyle bir yardım alabilirsek tabii ki süper olur, diyen bizim küçük perensesimizi kırmayacağınızı umuyor. Kendisine bu söyleşi için teşekkür ederken sizleri Manisa'nın Pelitalan köyündeki ilk okulumuz için yardıma davet ediyoruz.

Söz konusu okulumuzun Müdürü Şevki hocamıza ; 

0 505 448 08 84 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz..

Hakan Demirci

 

 

Pin It