Üst başlığa baktığınızda Gray Storm'dan söz edeceğimizi sanıyorsanız yanılırsınız. Bu kez konumuz, dünyanın en önemli yarış pistlerinden olan Dubai Meydan Hipodromu. Geçtiğimiz günlerde bizimde şampiyon atımızın koşması nedeni ile heyecana katıldığımız bu önemli yarışçılık olayında takke düşmüş kel görünmüştür.. 
Aynı yarış gün ve gecesinde aynı yerde 4 safkanın sakatlanması sonrasında bu arıkanlardan ikisi uyutulmuş diğer ikisi ( bunlardan biri bizim atımız ! ) olmak üzere yarışları sakat terk etmek zorunda kalmışlardır. Şimdi benim asıl merak ettiğim konu ise bundan 15 yıl öncesinde adı, sanı bilinmeyen. Belkide, bir şans eseri kendilerine bir takım yayın organlarında yer bulan ve sahte yüzlerle yaptıkları programlarda bol, bol gerdan kırarak, yalakalık yapan bir takım sözüm ona yarış yazarı ve televizyon programcısı bu konu içinde yaptıkları programda dut yemiş bülbüle, dönmüş her zamanki tavırları olarak konu ile ilgili ancak ham, hum edip gerçekçi olarak tek söz edememişlerdir.. 


“ AYNI ŞEY İZMİRDE OLSAYDI ! “

İşte yaşananlar ortada bu olay İzmir ilimizde olsaydı ne olurdu diye bir düşünsenize.. Yanmıştık ki Marmara çırası yanımızda halt etsin. Bir açık yarış atı İzmir'de ki çimde sakatlanacak olsa bu yağdanlıklar verir veriştirir, İzmir şöyle, böyle ÖLÜM VİRAJI sizlerinde bildiği üzere İzmir üzerine oynayarak belli yerlerden puan toplayan bu  yalakalıklara devam ederdi!  Adamlığın hiç bir şey ancak yalakalığın her şey olduğu bu irade ile atçılığımız 2018’e kadar devam edecektir ama sonrasında biz inanıyoruz ki daha güzel zamanlar atçılığımız için gelecektir. Bu yalakalar ve bir takım olmaması gereken yöneticiler bu olay sonrası ne iş yapar onuda biz bilmiyoruz doğrusu..

“ TELEVİZYONDAKİ AÇIKLAMA ! “

 21 Ocak Cumartesi günü Tay TV’de yayımlanan  programa telefonla bağlanan ve Graystorm hakkında son gelişmeleri seyirciyle paylaşan safkanın sahibi Ahmet Güzelocak şunları söyledi;

Öncelikle çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Çok fazla geçmiş olsun mesajı aldık ve sizin vasıtanızla herkese teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Yaklaşık 1 aydır Dubai’de bulunan Graystorm’un gidişatından oldukça memnunduk. Özellikle son 4 gün form grafiğinde inanılmaz bir yükselme oldu. Fakat yarışta bildiğiniz üzere talihsiz bir durum yaşadık. Benim şahsi analizim, bariyerlerin görüntü kirliliğine sebebiyet vermemesi adına dışarı  alınması, iç pistin dış piste göre daha stabil ve iyi olması önemli dezavantajlardı. Aynı yarış gününde 4 atın sakatlanıp, 2 atın uyutulması hiç de normal bir durum değildi.

Hakan Demirci..

Pin It