Sevgili Sondüzlükçü Ekürilerim,

Bir süredir yazmakta olduğum ve at aldığım ilk günkü olaylardan başlayarak devam ettiğim yazılarım sanırım bazı kesimleri hayli rahatsız etmiş. Dün yazıların muhatabının kendisi olduğu ima eden öyle algılandığını söyleyen bir zat sitemize ve sitemiz altyapısını yapıp bize teslim eden SEB BİLGİSAYAR yöneticilerine bir uyarı yazısı yollamış. Örneği aşağıdadır. Tabiki kendilerini sadece bu site vasıtasıyla değil camia içerisinden farklı dostluklarımız olduğunu bilmediklerinden SEB BİLGİSAYAR yöneticilerinin çekineceğini düşünerek böyle bir hareket içerisine girmiş olabilirler bu gayet doğaldır ancak neden yazılanlarla kendileri arasında çok yakın bir bağ kurduklarını anlamış değilim eğer kendileri olduğunu düşünüyorlarsa ve yazılanların yalan ve saptırılmış olduğunu düşünüyorlarsa bunun yeri mahkemedir ispatlasınlar aynen benim ispat istediğim gibi sorduğum sorulara halen bir cevap alabilmiş değilim ? İspat bekledim gelmedi yok ? Yapılacak iş çok basit,herkes talep ettiğinde verilecek olan bir belgeyi alacaklar ve iddia ettikleri gibiyse yüzüme tokat gibi çarpacaklar ve dedikleri gibi beni rezil edecekler ama değilse halen bu belge alınıp ispatlanamıyorsa o zaman bu benim değil onların ayıbıdır !

Ayrıca şu bilinmelidirki sitemizdeki tüm yazılardan ben sorumluyum ve siteyi yapan SEB BİLGİSAYAR’ın bu konuyla ilgisi yoktur. Benim elime sadece bu yazıların yazılamasını isteyen bir yazı dışında hukuki içerik taşıyan bir belge ulaşmadı ulaşırsada başım dik alnım ak gidip her türlü platformda ifademi veririm, saklayacak bişeyim yokki herşey belgelerle, ses kayıtlarıyla ve resmi internet sitesiyle sabit.

Sanırım tüm bu noktalara türlü tehdit yazılarına rağmen benim yazmaya devam ediyor olmam noktasında gelindi, hayatta şunu herkes çok iyi bilmelidirki bugüne kadar kimsenin tehdidine pabuç bırakmadım, heleki böylesine %100 haklı olduğum konularda asla bırakmadım burada yazdıklarımın hepsinin belgeleri vardır, şahitleri vardır, ses kayıtları ve resmi tjk sitesi bana şahittir her türlü hukuki platformdada bu belgeleri sunar doğru bildiğimi ve doğruluğumu ispatlarım.

Madem bunlarla yakından uzaktan ilgin yok niye yazılanları üzerine alınıpta rahatsızlık duyuyorsun bunu anlamıyorum ? Olay sadece eğer benim satın aldığım “sondüzlük” isim hakkı ise çok kolaydı. Söyleseydin sen programlarını kaçak yapma yasal yap diye ufak bir bedel ile bu ismi sana kiralardım. Siteden seni atmamıza bu kadar takıntı yaptıysan, o zamanda söyleseydin geri alırdık.

Eğerki tüm bu yazdıklarını bu davayı sana açtım diye yazıyorsan ve her yazını bitirirken tehdit göndermelerini bir an önce vaz geçmem için yapıyorsan bu çok küçük bir hesap olmuş, yazık. Asla ve asla kimseyi bu tip yazışmalarla meşgul etmek etik değil bunu belki bende biliyorum ama ilk başta kendi kanalıymış gibi bir Tv kanalında sitemizi ve şahsımı hedef alan oydu, sandınki tehditlerine pabuç bırakacağım, sandınki sineceğim, YAZIKKİ NE YAZIK ! Hiçbişeyden asla korkmadığımı en iyi bilenlerden biri sen olmalısın ! artık ok yaydan çıktı, geri dönüş yok sonuçta kararı mahkeme verecek.

Bunun dışında bu konuda artık herhangibir yazı yazmayacağım çünkü gelen mesajlardanda okuduğum üzere belliki insanlar sıkılmış durumda ancak veremeyeceğim hiçbir hesabım yok ! Ancak şahsıma yapılacak en ufak bir hakaret ve suçlamayada en sert şekilde cevabım hazır olacak. Son olarak ise yargıya intikal eden ve sonuçlanan tüm davaların karar metinlerinide bu sayfalardan yayınlayacağım. Bu kadar şeyden sonra hala insan içine çıkabileceklerse ne diyeyim? Demek sadece bedenen geniş olmak getmiyor, karakter olarakta geniş olmak lazım diyeceğim.

Son sözüm ise şu; yazdığın hiç bir şeyi ispatlayamadın, sorduğum her soruda gündem değiştirdin, 15 e alıp 30'a aldım deyip 15 milyar zavallı yeni atçıya geçirdiğini yazdığımda cep telefonuma attığın 19.06.2007 tarih ve 21:29 daki mesajda olduğu gibi '' Görücen J Cumartesiyi iyi izle '' tehdit mesajında ve araya soktuğun ortak tanıdığımız aracıların dediği gibi olmadı maalesef ! evet ben 8 yıldır bu internetle ve yarışseverle iç içeyim, kendi amatör sitemde başlayıp, Metin Aydınla beraber kurduğumuz kardeş altılıbul sitesinden sonra şimdi burdayım, içi dışı bir bir insanım dışarda neysem içerdede o , yalnızca altılı oynayan bir yarışseverken neysem şimdide oyum. Senin tekbir satırını ispat edemeyeceğin şeyler için insanlar benim için kötü düşünecekse varsın kötü düşünsünler,elbette sevenlerimizin pozitif enerjileri bize yeter.

Ve Sana Taahüt ediyorum;
Sitende
İddaa ettiğin gibi aramızda yaptığımız 13.11.2006 tarih ve 97857 sayılı Beşiktaş 11. Noterliğinde imzalanmış sözleşmede, benim senden kazan öde olarak aldığım atımı satamayacağım, devredemeyeceğim veya kiralamayacağımla ilgili bir madde varsa bu atı sana bedelsiz olarak vereceğim. 

Bahsettiğin bu prtokolün taranmış halini aşağıya koydum.  Bakan herkes 2 sayfalık bu protokolü okuduğunda görecek ve senin tarafından kandırılan tüm yarışseverlerde gerçekleri anlayacak. Tabiki FENERBAHÇE'li arkadaşım da anlayacak. Ama iş işten geçmiş olacak...

Tüm dostlara saygı ve sevgilerimle.

Ufuk Çakır

Pin It