VELİEFENDİ DE YANGIN…

Yıllar önce bir yaşanmışlık vardı bu Hipodromumuza dair ancak bu kez olay farklı bir boyutta olup yaşananlardan dolayı kimin sorumlu olacağı da bir soru işareti olarak kalmış durumda..

Geçtiğimiz hafta 4 Ağustos gecesi Veli Efendi Hipodromunda Ahırlar bölgesi park yerinde bir yangın çıktı ve olayda maddi hasarlar meydana geldi konu ile ilgili yapılan resmi açıklama ise şöyle;

X). Veliefendi Hipodromu ahırlar bölgesi önünde meydana gelen yangın hakkında

4 Ağustos Cuma akşamı İstanbul Veliefendi Hipodromu ahırlar bölgesi önünde henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıkmıştır. Park halindeki araçlara sıçrayan yangına İstanbul İtfaiyesine bağlı ekipler kısa süre içerisinde müdahale etmiş ve yangın büyümeden kontrol altına alınmıştır.

Soğutma çalışmalarının devam ettiği yangında herhangi bir can kaybı meydana gelmemiş olup, yaşanan bu elim olay sebebiyle camiamıza ve yangından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

 X). Resmi açıklama böyle iken bizim yaptığımız telefon görüşmeleri sonrasında edindiğimiz bilgilerde şunlarda bulunmakta ;

yangının nedenleri hakkında yapılan incelemeler sonrası “At Nakil” araçlarının kundaklanmış olma ihtimali üzerinde durulmakta..

Not..; işin garip tarafı 1 Genel 6 Genel müdür yardımcısı ile idare edilmekte olan Hipodromdaki yangın konusunda tek Bünyesinde Ödüllü’ (Fotograf) çılar bulundurmakta olan   (TJK) isimli bu kuruluş tarafından tek bir kare olsun çekilmiş resim olmaması hayli düşündürücü..

ÖNEMLİ…; Bu arada ülkemizdeki at yarışı organizatörü olan bu kamu yararına kurulmuş atçılık derneğinin “Hipodrom sınırları “ dışındaki herhangi bir olaydan, yaşanmışlıktan dolayı bir sorumluluğu söz konusu değildir..

SON DAKİKA HABER…

( YAKALANDI )

Veliefendi Hipodromu önünde park halindeki araçlarda akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangınların kundaklama sonucu çıktığı belirlendi. Polis, güvenlik kamerasından yola çıkarak S.D.'yi gözaltına aldı.

S.D.'nin seyis olarak çalışmaktayken 1 yıl önce işten çıkarıldı belirtildi. S.D.'nin saat 08.15 sıralarında olay yeri olan hipodrom yakınlarındaki Bakırköy Yeni Mahalle Çırpıcı Deresi Marmaray Köprü altında yakalandığı kaydedildi.

Pin It