Bu yıl 5’incisi düzenlenen Özgecan Aslan Koşusu 12 Mart Salı günü yapıldı

Toplumumuzda kadına yönelik şiddet olaylarının son bulması, bu konuda bir bilinç ve farkındalık geliştirilmesi için Kulübümüz tarafından 2015’ten bu yana düzenlenen Özgecan Aslan Koşusu’nun bu yıl 5’incisi gerçekleştirildi.

4+ yaşlı İngiliz atlarının katıldığı bu önemli koşuyu Kamil Kahyaoğlu’nun sahibi, Hikmet Kızılca’nın da yetiştiricisi olduğu ÖMER IN MY HEART (Artie Schiller - Patsy Ann / Yankee Gentleman) isimli safkan, jokeyi Özcan Yıldırım ile kazandı. İbrahim Bekiroğulları antrenesindeki 4 yaşlı doru erkek safkan daha önce Prof. Selahattin Batu (A3) ve İçişleri Bakanlığı (A3)Koşularını kazanma başarısı göstermişti.

12 Mart Salı günü Adana Yeşiloba Hipodromu’nda gerçekleşen bu anlamlı etkinliğe Kulübümüz Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Göktürk ile eşi Ferhan Göktürk, Kulübümüz Eski Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Behçet Homurlu, Asli Üyemiz Ali Samsa Karamehmet, Adana Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Kulübümüz Genel Müdür Yardımcısı Burak Konuk, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Aylin Sevim, kadın dernekleri Adana temsilcileri ve basın mensuplarının yanı sıra Aslan Ailesi’nin değerleri fertleri katıldı.

Pin It