Burçlara göre şans oyunları... Hangi burç hangi şans oyununu oynamalı?

Burçlara göre şans oyunları çok merak ediliyor. Astrolojiyle yakından ilgilenen her bir kimse şanslı olduğu konularla ilgili de burçlarının karakteristik özelliklerini gösteriyor. Burca inanıyorsanız şansa da inanıyorsunuz demektir. Peki hangi burç hangi şans oyununu oynamalı? Koç, Boğa, Yengeç, Oğlak, Balık, Terazi, İkizler, Akrep burçları sayısal mı oynamalı, at yarışı mı?

Burcunuza inanarak sayısal loto kuponu doldurduğunuz olduysa haberimizde tam size göre. Zira burçlara göre şans oyunlarını sizler için derledik. Hayatımızı birçok anlamda etkileyen burçlar, hangi şans oyunlarını oynamamız gerektiğini de bizlere söylüyor. Peki Hangi burç hangi şans oyununu oynamalı? Koç, Boğa, Yengeç, Oğlak, Balık, Terazi, İkizler, Akrep burçları sayısal mı oynamalı, at yarışı mı?

BURÇLARA GÖRE ŞANS OYUNLARI...

Koç

Burçlara göre şans oyunları konusunda belki de en talihlisi Koç burcudur. Milli Piyango oynamasını tavsiye ettiğimiz Koç burcu insanı, özellikle 8 ile başlayan Milli Piyango bileti almalıdır. Ya da biletinin son rakamı 8 olmalıdır.

Boğa

Hangi burç hangi şans oyunu oynamalı sorusunun cevabı her dair merak edilir olmuştur. Burçlar içerisinde de Boğa burcu Sayısal Loto oynamalıdır. Kuponlarında 6 rakamına mutlaka yer vermesi gereken (6, 26, 36 gibi) Boğa burcu, 6 kolonluk bir sayısal loto kuponu yapmalıdır.

İkizler

İkizler burcu insanı için en uygun şans oyunu olarak kazı kazanı belirledik. Kararsızlık yaşadığı bilinen İkizler burcu kazı kazan kuponlarında bir üst ve akabinde bir alt seriden kazımalıdır. Uğurlu günü Çarşamba olan İkizler Burcunun uğurlu sayısı da 5'tir.

Yengeç

Yengeç Burcu için şans oyunu On Numara'dır. En şanslı burçlar arasında birinciliği kimseye kaptırmayan Yengeç burcu, bir önceki On Numara sonuçlarına bakarak orada olmayan rakamları yazmalıdır. Yengeç Burcunun şanslı rakamı ise 2'dir.

Aslan

Zengin bir burç olan Aslan Burcu Şans Topu oynama konusunda istekli olmalıdır. 1 rakamına kuponda yer vermesini tavsiye ettiğimiz (1,11,21)
Aslan burcunun şanslı rakamı da aynı zamanda 1'dir.

Başak

Şanslı günü Çarşamba olan Başak Burcu insanı, şans topu çekilişlerini kaçırmamalıdır.

Terazi

Şanslı rakamı 6 olan Terazi burcuna göre şans oyunu ise Sayısal Loto'dur. Cuma günleri özellikle 06,16,26 gibi sayılara yer vermesi gerekir.

Akrep

Akrep burcunun şanslı rakamı 8'dir. Zaten para pulda gözü olmayan Akrep burcu için en uygun şans oyunu Süper Loto'dur.

Yay

Para deyince belki de en dikkat çekici burç Yay'dır. Yar burcunu en şanslı oyunu ise Süper lotodur. Uğurlu sayısı 3 olan Yay Burcu için 3 vakte kadar zengin olacağı söyleniyor.

Oğlak

Parayla ve zenginlikle en içli dışlı burç Oğlak'tır. Bitcoin'den Borsa'ya, hisse senedinden bonoya kadar tüm yatırım araçları Oğlak'tan sorulur. Bu yüzden Oğlak burcu için en iyi şans oyunu Süper Loto, Sayısal Loto, İddaa, ve Kazı kazan yani hepsidir.

Kova

Sayısal Loto Kova burcu için en iyi şans oyunudur. Çünkü kova burcunun en şanslı günü Cumartesidir. Şanlı rakamı da 4 olan Kova burcu kuponlarını  ona göre yapmalıdır.

Balık

Bahtsız Bedevi durumunda olan Balık Burcuna sahip kişiler ise değil şans oyunları yazı tura bile atsalar kazanamazlar. O yüzden hiç bir şans oyunu kendilerine tavsiye etmiyoruz.

Pin It