1.Koşu: Şartlı 4 yarışta sonda etkili gelecek, dış kulvardan etkili ataklar yapacak DREAMLINER (8) son yarışındaki performansını tekrarlar düşüncesi ile başa yazdım ama önde kaçacak safkanlardan STORM RUNNER (3) notlarda var, son yarışında liderliği aldı gelen kim olursa direndi ve kazandı yazmadan kesinlikle olmaz. Günün bombası olarak gördüğüm isim ise yine önde konumlanacak bugüne kadar dört koşu yapıp son yarışında  belli bir yere kadar gelen ama 4. kalan ISLAND BREEZE (5) olabilir.  Selim İpek ile koşacak safkanı geniş kupona ekledim yarışı rahat seyredeyim dedim. Normal şartlarda 8-3 yeterli geniş kupona ilavem 5.

2.Koşu: İlk yarışında Kocaeli pistinde çok konuşulan, bir grubun çok oynadığı ama bekleneni pek veremeyen KAYAALPBEY (4) burada koşuyor.  Tek koşu koştu, en iç kulvardan çıktı, iyi başlayamadı, daha tecrübeli isimler yanında çıkışta en geri kaldı, son metrelerde öndekilere yaklaştı ama altıncılıktan yukarı çıkamadı. Yalnız ikinciyle arasında yarım saniye vardı ve kalite bir isim olduğunu gösterdi. Mahsun Demirbaş o yarıştan sonra iki galop daha yapıp safkanını bu yarışa iyice hazırladı. Bugün 11 kulvardan çıkıyor ve son giriş yapabileceklerden biri. Acemilik çektiği o yarışa göre çok daha iyi koşacağını düşünürsek kazanmasını beklemek hayalcilik olmaz. Ben ufak kuponda Tek olarak düşündüm. Rakipler içinde ilgi çeken bazı isimlerde var ve bunlardan en önemlisi çıkışla birlikte öne düşecek olan iyi bir tempo kurarsa sonlara kadar direnebilecek son yarışında temposunu yitirse de bu defa kazanmayı başarma ihtimali olan EYLÜLLİZE (8) olarak görünüyor.  Kurgumda buraya at yazarsam tek ekleyeceğim isim bu safkan olur. 1-2-9-11 çok arası olduğu için eledim, 3-5 ilk defa koşacakları için devre dışı bıraktım 12 numarada startta oyalanan bir isim olduğu için devre dışı kalınca yarış iki safkana indi. Bu yarış KINGKAYA'yı seyredip biraz ümit görürsem bir sonrakinde yanına at yazmam ama idmanlarında arası olduğu için bugün yazmadım.

3.Koşu: GRAND MISSION (5) son yarışını seyretmek lazım. Oğuz Eren'in bindiği koşuda Kısa Vade koşarken bariyerde koşuyu takip eden safkan bir türlü aradığı yolu bulamadı ve dışarı çıksa da önünde oluşan setin arkasında kalıp koşuyu yedinci bitirdi. Bugün safkana 10 kere binmiş iki kere kazanmış Mustafa Çiçek biniyor.   Bursa'da çalışıyor, düzenli işleri var, formu da gördüğüm kadarı ile en üst seviyesine yaklaşıyor. Mesafenin uygunluğu bu safkanın avantajına ve  düzlükte yerini erkenden alıp kazanmasını bekliyorum. Geçilmesi çok zor, ancak Mustafa Çiçek bir hata yaparsa kaybeder gibi görünüyor.

4.Koşu: Yedili plase ayağı süratli geçer. Yamak 1 koşusu kilolarda ağır olunca doğru taktiği uygulayan kazanır. Atının durumu ne kadar iyi olursa olsun binen apranti kardeşlerimiz 2000 metrede tempo ayarlamakta zorlanırlarsa birbirlerini bitirirler sonda hiç umulmadık biri kazanabilir. BALMELDA, BOMBACAN, ERDOĞDU önde yarışı kabullenir. Arkalarında konumlanacak MEZİTHABER düzlükte onları atlatmaya çalışır ama dediğim gibi tempo en kadar yükselirse yarış o kadar zorlaşır.   BOMBACAN (1) devam eden formu ile öncelikli yazdığım isim, MEZİTHABER (5) sabır eder çok erken öne sarkmazsa en ciddi rakibi, kendisini çok iyi tanıyan bincisi ile ERDOĞDU (2) daha sonraki ihtimal, gelecek vadeden aprantileri ile ÖZEKAN (6) ile SINIR TANIMAZ (3) daha sonraki ihtimaller olarak görünüyor. Yedide beş at yazmaktansa geniş kuponda kapadığım ayak burası olur.

5.Koşu: Startta kalma huyunu bıraktıktan sonra son yarışını beş gün arayla koşmuş olsa da kazanan MERENES (3)  kısa mesafede gayet etkili koşmuştu. Bu safkanın bu sefer 10 günlük bir arası var ve uzun mesafe kumda da iyi koştuğu yarışlar baz alındığında koşuda en şanslı isim olarak görünüyor. Tabi bu tip gruplarda istikrarsızlık ön planda oluyor ve bir gün iyi koşan arkasından aynı başarıyı gösteremiyor veya bir anda sıçrama yapan bir isim çıkıyor hepsini geçiyor.  ÖNDERHAN (4) son yarışında iyi ataklarla gelip ikinci olduğunda beğendiğim isimlerden biriydi ve  artık  kendini bulmuş görünüyor, bu safkanı da özellikle  yazalım. Bugün önde kaçacak ve numara götürecek olan ULUFIRAT (5) en az bu iki safkan kadar etkili koşar. CANAGEL (7) uygun kilosu ile kazanmaya çalışacak, çok geri virajı dönmezse şansını arttıracak isimlerden biri. KIRALP (10) beklenen yarışlarını pek yapamadı ama  son iki yarışında kıpırdıyor bir yerde geleceğim sinyallerini veriyor. Benim ufak kuponumda 3-4-5-7-10 olacak geniş kupona MUHBİR (6) ve MAHİRİNİ (1) eklenebilir.

6.Koşu: BENHASAN (2) çimde kumda farketmiyor istikrarlı koşuyor ama kazanamıyor. Son yarışında düzlükte hakim oldu kazandı derken öndekini atlatamayan birde dışından gelen rakibine geçilip  üçüncü kalan bu safkanın kazanması zor olabilir. Gerçek gücünü bugün burada daha uygun rakipler yanında göreceğiz ama bunları da geçemezse işte o zaman yarış oldukça karışacak.  Son yarışında binicisini düşürüp derecesiz kalan HASTARKAN (4) Dikencik ekürisinin Ekimin ortasından beri ciddi işlerle hazırladığı bugün büyük sürpriz yapabilecek bir ismi. çalışmaları tatminkar olan BAY MARATON (1) da bu koşuda yazmadan olmaz. KUTAN GÜZELİ (9) ile MELİKESULTAN (10) önde birbirlerini yıpratmadan koşuyu süratlendirirlerse  sonlara kadar direnip, birbirlerini sürükleyip değişik bir yarış çıkarabilirler. Geniş kupona eklemeler ÇELİKEFE (3), KUTHAN (6) ve ALAGÖZLÜM (7) önerimdir.

7.Koşu: Üçüncü ayakta son yarışlarını beraber koşan ve ilk iki sırayı alan iki isim var. 4 ay aradan sonra katıldığı son yarışında binicisi virajda iyi bir yer tutamayıp hızlı şekilde viraja gelince dışa savrulup 2-3 boy kaybedince yarışı orada kaybeden, sonlarda ne kadar toparlansa da rakibini atlatamayan KING AREL (1) bu sefer biraz daha şanslı durumda.  Sonları ne kadar güçlü olsa da ikincilikle yetinen bu safkanı bugün tek yazacağım. Binicisi bu sefer aynı hataya düşmez rakibi 63 kiloya çıkmışken düzlük yarışı yapıp ağır tempoda gidecek koşuda erken öne sarkar ve

8.Koşu: Altılı için en önemli ayaklardan biri. Hayatının ilk yarışında ki  performansı çok iyi olan MY REVERIE (3) yarışa adapte olmakta gecikerek virajı ön grubun oldukça gerisinde dönmüş son 200 de etkili sprintiyle rakiplerine fotoda hakim olarak kazanmıştı. Bugün aynı kötü başlangıcı yapmaz iyi başlarsa yarış olmaz, 3 Şart koşuyu kolay kazanır. Neden 73 gün arası var diye düşünebilirsiniz ama bu ayın başından beri gerçekten iyi galoplar yapmış hatta son işinde ayakları yere değmemiş güzel bir derece çıkarmış. Bu koşuda bu safkana bence tek rakip Şartlı 5 olsun Kısa Vade olsun denenen ama ıslak pistte Maidenden çıkan ve güzel ataklar gerçekleştiren NİRANIN KIZI (2) geniş kuponlarda olmalı.

9.Koşu: Son yarışında düzlük dönüldükten sonra ataklarına başlayıp daha sonra dış kulvara açılarak etkili sprintini devam ettiren ama rakibi ile arasındaki fark çok olunca fazlada sıkılmadan ikinci olan AL TOLGA (2) mutlaka başta düşünülecek isim olacak.  Son yarışında ikincilikle yetinen PINAR AĞASI (1) o gün için tatminkar bir performans göstermişti.  Bu sefer son metrelerde yapacağı etkili ataklarıyla koşuya hakim olup kazanma ihtimali olanlardan biride bu safkandır. ŞAH FIRTINASI (6) rakiplerine göre biraz daha önde yarışı kabullenirse şansı artacak isimlerden biridir. Üç ay aradan sonra koştuğu yarışında startta kalıp bekleme yapmak zorunda kaldı ama bu sefer öne düşüp şansını yükseltir, kazanırsa şaşırmam. Bursa'dan ışıklı değişik orijinli DARS (7) eklemesi ile dörtlü safkanla geçeceğim bir koşu olacak.

10.Koşu: Son yarışında hemen kendini öne atıp sonlar akadar direnen ARDAHAN (7) yarış biterken diri ataklarıyla gelen rakibine direnememişti. Safkan formunu arttırmış olup bugün kaçıp bitirebilir.  Yine son yarışını yakın bitiren ve üçüncü kalan O BİR REİS (12) bugün uygun kilosu ile öncelikli rakip olacaktır ve yerinde yürürse kazanacaktır.  Kısa uzun demeden hep iyi koşmuş ŞANSLI KAFKAS (10) bu yarışta yine dikkate alınmalıdır. Öncelikle küçük kuponumu bu üç safkana getirdim. ÇERDİĞİN (3), ABHER (6) ve YEŞİLKALE (9) daha sonraki ihtimaller.

1.ALTILI KÜÇÜK KUPON (50 TL)
1.AYAK: 8.3

2.AYAK: 4-KAYAALPBEY
3.AYAK: 5-GRAND MISSION
4.AYAK: 1.5.2.6.3

5.AYAK: 3.4.5.7.10

6.AYAK: 2.4.1.9.10

1.ALTILI BÜYÜK KUPON
1.AYAK: 8.3.5

2.AYAK: 4.8
3.AYAK: 5-GRAND MISSION
4.AYAK: 1.5.2.6.3.4.7

5.AYAK: 3.4.5.7.10.6.1

6.AYAK: 2.4.1.9.10.3.6.7

2.ALTILI KÜÇÜK KUPON (80 TL)
1.AYAK: 3.4.5.7.10

2.AYAK: 2.4.1.9.10
3.AYAK: 1-KING AREL
4.AYAK: 3-MY REVERIE

5.AYAK: 
2.1.6.7
6.AYAK: 7.12.10.3

2.ALTILI BÜYÜK KUPON
1.AYAK: 
3.4.5.7.10.6.1
2.AYAK: 2.4.1.9.10.3.6.7
3.AYAK: 1-KING AREL
4.AYAK: 3.2

5.AYAK: 
2.1.6.7
6.AYAK: 7.12.10.3.6.9

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023