Türkiye Jokey Kulübü, atçılıkla ilgili her türlü öneri, görüş ve sorunların iletilebileceği Beyaz Masa uygulamasını 11 Nisan Çarşamba günü başlattı.

Beyaz Masa’ya "www.tjk.org" adresinde yer alan Beyaz Masa linkindeki form doldurularak ulaşılabiliyor. Tüm görüş, talep ve şikâyetlerin değerlendirmeye alınacağı bildirilen uygulamayla sorunlara çözüm üretmek, yeni önerileri değerlendirmek ve mevcut hizmetlerin daha verimli hale getirilmesi amaçlandığı TJK tarafından açıklanmıştı.

Bende biraz meraktan, birazda son günlerde ikramiyelerin beklediğimden düşük gelmesinden dolayı Beyaz Masaya aşağıdaki mesajları atmaya çalıştım. 

1. Mesajımın içeriği...

.

Bu Mesaja karşılık TJK Beyazmasa sayfası bana...

cevabını verdi ve yazdığım mesajda Uygunsuz içerik buldu...

Neyin uygunsuz olduğunu anlamaya çalışırken, TJK'nın kendi yaptığı açıklamayı kopyaladım ve sorumu biraz daha sadeleştirip 2. Mesajımı attım

Fakat bu mesajda da TJK Uygunsuz içerik tespit etti ve kabul etmedi...

Beyazmasa dan soramadığımız soruları buraya yazdım, örneklerini yukarı kopyaladım.

Şimdi buradan açık ve net şekilde soruyorum;

"TJK Bazı oyunlarda dağıtılacak oranı istediği gibi yükselttiğine göre, dengeyi kurmak, toplamda dağıtılacak oranı eşitlemek adına bazı oyunlarda da istediği gibi dağıtılabilecek oranı azaltabilir. Açıklamadığı taktirde bunu kimse bilemez diye düşünüyorum... Özellikle Altılı ve Beşli ganyan oranlarında yarışsevere dağıtılacak oran satışın yüzde kaçıdır.

Standart %50 ise sözümüz yok bir şey demiyeceğiz ama bazı bahisleri % 75 e çıkartıcam diye diğerlerini azalttıysa o zaman olay farklı boyutta değerlendirmek gerekir. 

Cevap gelirse bu sayfalarda yine sizlerle paylaşırız.

Ufuk Çakır

Pin It