20.11.2021 CUMARTESİ İSTANBUL

1.Koşu: İstanbul'da ilk koşuda Ahmet Çelik ile ilk koşusunu kazanmış  arkasından 24 günlük arada iyi çalışmış DAME TIME koşuyor. İlk yarışında start çıkışı direk kendini öne atan ve  favoriliğinin hakkını verip kazanan safkan bu seferde kazanabilir. Yedili plase için cazip olabilir belki diye  çok iyi koşacak bilgisi gelen DESIRE FOR VICTORY hatırlatması yapalım.

1.Ayak: Günün ikinci koşusunda ilk üç yarışı ile dikkat çeken, yine Ahmet Çelik ile start alacak BAĞ BOZUMU (2) ön planda olsa da Nurettin Şen'le koşuya katılacak, koşu tecrübesi çok fazla, Dikenciklerin çok dikkat çeken ismi READY TEDDY (5) için çok iyi bilgiler var. Bir diğer şanslı isim KING OF THE SUN (3) olur deniyor, yeri olan IBERIAN GIRL (8) ile QUEEN AYÇA (10) değerlendirebilir.

2.Ayak: Üçüncü koşuda son yarışlarında başarılı performanslar göstermiş iki isim ön planda ve  özellikle de aprantisi ile çok iyi anlaşan MADMEN (3) ve Ahmet Çelik'li HELL STORM (10) rakibi olarak düşünülmüş durumda.  Son yarışlarını derece olarak yakın bitirmiş isimler içerisinde biraz kilo avantajlı UNICORN (11) için iyi bilgiler geldi, bu safkanı da kuponuma koydum. BENZEMA (2) ve AGASSI (1) geniş kuponda yer alacak.

3.Ayak: Günün dördüncü koşusu nu ufak kuponda dört isimle geçeceğiz. Benim başta düşündüğüm DIRECT WIN (3) bir türlü kazandıramadığım bir isim ve bugün Mustafa Çiçek hatasız binerse kazanır belki ama biraz fazla beklerse yetiştirememe durumu da var. ADİOS (9) umarım önde kaçar ve kendi temposunu yarışa verir, çünkü onu bozacak kimse olmayacağı için bu şekilde şansı çok artar. Hem cazip isim hem de yalnız kalırsa önde gidecek ağır kilolular yanında şansı çok yüksek. Yalnız zor kazanan bir isim olsa da ÇIKSALIN (13) gördüğü yarışlarla kendini geliştirdi, bu grup için biraz önde  bir at ve bu sefer 1300 metrede, önde gidecek Adios'u yakın takip edip iyi bir bekleme ile avlamaya çalışacak. Sprnti iyi bir yerde yapabilirse SECRET EAGLE (4) rakiplerinden önce virajda yürür, ayırır giderse yarışı çalabilir. Geniş kuponda şablondaki isimler sırası ile eklenebilir.

4.Ayak: Altılının dördüncü ayağında son başarılı yarışı ile dikkat çeken, öndeki rakibini yakalayamasa yarışı güzel tamamlayan, ALTIN SUYU (4) bende ön planda.  Önde gidecek isimler var ve yarış çok süratlenir ve sonlara iyi bekleyerek gelen çok şanslı olur. Bu koşuya iyi hazırlanmış son yarışını kazanmış isimler ÖZDOĞA (1) ve GÖKÇE HATUN (5) ilavesi ile bir aksilik yaşamaz ise geçmeyi bekliyorum. Bugün  rakipleri zor olsada iiyi bir bekleme ile etkili olabilecek DEMİRYILDIZ (8) dördüncü sırada değerlendirdim. Ben kendi kuponumda bu dört safkanı yazdım ama geniş kuponlara yer kalırsa tuttuklrınızı ekleyin.

5.Ayak: Maiden yarışta  sivrilen at PELIGROSA olarak görünüyor. Bu safkanın hazırlıkları iyi son yarışları gayet tatminkar, startta kaldığı yarışta bile yaptığı derece bu gruba göre çok farklı. Yarışta tüm şartlar safkan için çok uygun, bence kazanır.

6.Ayak: Önde yarışı süratlendirecek isimler olsa da yarışta çok yüksek bir tempo çıkmaz. Önde iyi bekleme yapacak olan, çalışmalarında beğendiğim BAŞAYDIN (9) gösterdiği tatminkar performanslarını yinelemesi halinde çok şanslı olur. Sonlarda akıcı ve güçlü gelip bu safkana rakip olacak BONJOUR EL SAMAVİ (3) ve önde yer alacak isimlerden FIRTINA VADİSİ (8) rakip tutuyorum.

ALTILI
1.AYAK: 2.5.3.8.10
2.AYAK
: 3.10.11.2.1
3.AYAK
: 3.9.13.4 / 2.5.11
3.AYAK
: 4.1.5.8
5.AYAK
: 7-PELIGROSA
6.AYAK
: 9.3.8

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023