18.12.2021 CUMARTESİ ADANA

ATLASIM: Bu pistte 1200 metrede çıktığı gibi liderliği alma ihtimali yüksek olan safkan Özcan Yıldırım ile beyaz bayrak ayna yapabilir. Çok uzun ara vermesi sorun teşkil edebilir, hayatlarının ilk yarışlarında beraber koştukları Atlasım'ı da geçen GRAY EAGLE da burada yarışıyor. İkisinin de çim performansları iyi, galopları yeterli ama koşu araları ve kumda ne yapacakları soru işareti.

KURTULUŞBEYİ: İki yarış gördü ve kendine geldi. Özellikle son yarışında sonlara doğru güçlü ataklarla gelip koşudan yedinci ayrılması çok umut vericiydi. Bugün rakiplerine göre kilo olarak ta avantajlı ve bu avantajı yarışta kullanırsa birincilik büyük bir sürprizle gelebilir. KOCAALP devamlı takipteyiz, bugün mesafe biraz kısa ama uygun rakipler yanında şansı yüksek görünüyor, kupona eklemek mantıklı görünüyor. Bu safkan gibi son yarışınında üç boy startta kalıp Kocalp'in hemen dibinde bitirip üçüncü olmuş ONYEKURU da eklemeden olmaz.

BYE BYE LULLABY: Bu koşuda ki rakiplerini son yarışında çok kolay geçen bu safkan için bugünde birincilik zor olmayacak gibi görünüyor. Koşuda MALONES gibi bir kalite rakibi var ama onunda 225 günlük arası var. Safkan uzun zamandır hazırlanıyor ama işlerinde tatlı tutulmuş bugün o yüzden yazmadım..      

1.Ayak: Bu pistte 1500 metrede son koşusunu dördüncü tamamlarken beğendiğim ÖZDEMİRGÜLÜ bugün rakiplere göre bir tık avantajlı koşacak. Sık koşuyor, bugünlerde yarış hayatı da tehlikeye giriyor, kazanması lazım ve birincilik bugün olmasa bile çok yakında gelebilir.  Son günlerde iyi bir form yakalayan ve son yarışını kötü koşsa da önceki ikincilikleri ilgi çekici BÜYÜKKALE bu safkandan sonra yazılmalı. GÜNDÜZBABA Hişman Çizik ile daha etkili koşabilir. Bomboş kilosuyla önde iyi bir tempo koyarsa DÜNYAM bu uygun rakipler yanında kendini birinciliğe atabilir. Çok at yazacağız ama başta bu dörtlüyü düşünelim.

2.Ayak: ŞAHİNŞEVKET üst üste başarılı yarışlar yapıyor.  Koşuyu iyi yerde takip edip son 300 de gelip hakim olmak isteyecek ve kilosunun uygunluğu ile bence bunu da başarabilecek durumda. Rakibi görünen SABIRBEY ve  GAZINÇ  biraz daha önde yarışı kabullenecekler. Güvenağa kaçarken düzlükte hakim olacak bu iki safkanı bekleyenler için ŞAHİNŞEVKET'in sondaki güçlü atakları büyük hayal kırıklığı olabilir. Öncelikle bu üçlü kuponlar ayazılacak. Zaman zaman etkili olabilen ESANADOLU, benm için son yarışı kadar koşarsa şansı yüksek BEŞİREFE,  daha iyi duruma gelen MEZİTHABER  kuponlarda düşüneceğiz.

3.Ayak: Ben bu önemli koşuda CANIMKARDEŞİM kazanır tutuyorum. Bu safkanı son yarışında beğenmiştim, ikinci kalırken ileride çok daha iyi yarışlar yapacağını göstermişti. Bariyer dibinde kapanmış Akın Sözen safkanı dışa alıp sprinte yeniden başlayana kada da bu koşuda koşan rakibi YILDIRIMİZİ avantajı alıp farkı açmış gitmişti. Bu sefer 1400 metrede Akın Sözen kendini affettirecek performansla binerse kazanması normal sonuç olur. Bugüne kadar koştuğu yarışlarda  hep iyi performanslar gösteren BİLİRHAN'da bu ikili ile beraber geniş kuponda olacak.  Ben yinede kendi kuponumda jokeyi bir hata yapmaz ise  uyum içinde son metreleri uçarak geçip CANIMKARDEŞİM'in koşuyu kazanacağı görüşündeyim.

4.Ayak: Orijin olarak kuvvetli PÜSEM PÜSEM daha yeni yeni kendini göstermeye başlıyor. Son yarışında büyük sürpriz yapmıştı daha sonra Adana'da kendi halinde işle yaptı bu koşuya pek kendini göstermeden hazırlandı. Bugün ilk defa ciddi bir mücadelede yer alacak ama kazanırsa hiç şaşırmam çünkü rakipler yarış kazanmış isimler olsalar da çok yüksek performansta isimler değiller, bu safkandan çok farkları yok. Kaçıp bitirmeye çalışacak GUILLOTINE kendisi gibi aynı stile sahip iki rakibi ile beraber kaçmaya çalışır,  BELLE FRANCE veya BEST OF FATOŞ çok ısrarcı olurlarsa tam istediğim gibi olur PÜSEM PÜSEM onların arkasına yatıp bekler, sonda avantajı kapabilir. Ben bu safkanın yanına uzun aradan sonra koşacak Adana'dan çok iyi olduğu bilgileri gelen EL SHAYEF eklemesini de yapmayı planladım.  Ekonomik kuponlara üç at, geniş kuponda bu safkanlar ayrımsız yazabiliriz.

5.Ayak: Kum pistte koşulacak Maiden yarışta MERDO çok şanslı olacak gibi görünüyor. Adana'da geçen hafta yarış hayatına başlayan ve çıktığı gibi liderliği alıp farkı açarak kaçan safkan son 200 e kadar gelmiş orada düşen temposuyla beşinci kalmıştı. Bu sefer biraz erken sahaya geri gelmiş gibi görünse de arttırdığı performansı açtığı nefesiyle 200 metre kısalan mesafede beyaz bayrak ayna yapabilir. Adana'dan ilk defa koşacak ONKEL PASCHA için çok iddialı bilgiler geldi. At yazınca AGREEMENT ile İSDEMİR de ekledim..

6.Ayak: Müslüm Çelik geçen yarışında  GÜRGÖK ile öyle bir performans gösterdi ki geçildiği ata yeniden hakim oldu, kaybettiği  yarışı aldı yerine geri koydu.  1900 ideal mesafesi ve yarış içinde hem kalite olarak hem de form durumu ile bu safkan sırıtıyor. Benim gibi son ayağa kupon getiririm diyenler bu safkan sığınsın, süratli gidecek yarışta uygun kilolu safkan yine Müslüm Çelik ile günü kapatır.


1.ALTILI

1.Ayak: 2.4.5.7
2.Ayak: 6.2.3
3.Ayak: 2-BYE BYE LULLABY
4.Ayak: 9.1.4.11  /  2.5
5.Ayak: 7.3.1       /  6.4.5
6.Ayak: 4             /  8.2

2.ALTILI

1.Ayak: 9.1.4.11  /  2.5
2.Ayak: 7.3.1       /  6.4.5
3.Ayak: 4             /  8.2

4.Ayak:
7.5.6
5.Ayak: 5.6.1.4
6.Ayak:
9-GÜRGÖK

BOL ŞANSLAR

Pin It

YAZARIN DİĞER TAHMİNLERİ

altılı ganyan sonuçları altılı ganyan altılı ganyan tahminleri altılı ganyan hesaplama altılı ganyan yorumları altılı ganyan oyna altılı ganyan bülteni altılı ganyan izle altılı ganyan tablosu altılı ganyan analiz tüyo tüyolar tüyo ne demek tüyo vermek tüyo mülakat tüyocu tüyo nedir tüyo iddaa tüyo altılı sonuçları altılı tahmin altılı bülten altılı ganyan altılıbul altılıtuttur altılı galop altılı hesaplama altılı analiz altılı oyna tjk tjk tv tjk sonuç tjk bülten tjk tahminler tjk agf tjk galop tjk ganyan ganyan ganyan time ganyan sonuçları ganyan bayi ganyan tahmin ganyan canavarı ganyanmatik ganyandan ganyancı ganyan yorum tahminkolik tahminler tahmin gazete altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete altılı ganyan tahminleri fanatik gazetesi altılı ganyan bülteni sözcü gazetesi altılı ganyan sayfası hürriyet gazetesi altılı ganyan tahmini posta gazetesi altılı ganyan tahmini fotomaç gazetesi altılı ganyan tahmini takvim gazetesi altılı ganyan tahmini habertürk gazetesi altılı ganyan yurt gazetesi altılı ganyan fanatik gazetesi altılı ganyan programı gazete altılı gazete altılı milliyet gazetesi altılı bülteni tjk gazete bülten tahminleri fanatik gazetesi altılı bülteni fotomaç gazetesi altılı bülteni güneş gazetesi altılı bülteni gazetesi altılı bülteni olay gazetesi altılı bülteni sözcü gazetesi altılı bülteni posta gazetesi altılı bülteni yarış gazetesi altılı bülteni gazete ve dergilerin altılı tahminleri altılı tüyoları bursa altılı tüyoları altılı tüyo beygir altılı tüyoları adana altılı tüyo tahminleri Erdal Aksünger EYT de son durum Salzburg Emekli zam Maçkolik Canlı Skor Spor Barış Pınarı Harekatı Trump EYT Maaş Hesaplama Emeklilik Seçim 2023